Maak een zakelijke bijeenkomst compleet met een leuke activiteit in of rondom het museum. Denk bijvoorbeeld aan een bootcamp tijdens een teambuilding of een fietstocht langs de shelters van de voormalige vliegbasis.

Fiets- en wandeltochten

Ervaar het weidse uitzicht vanaf de landingsbaan en geniet van de bijzondere natuur. Park Vliegbasis Soesterberg is een uniek gebied, een schatkamer vol verrassingen. Ontdek het terrein te voet of op de fiets, op eigen houtje of onder begeleiding van een gids.

Ritje in een legervoertuig

Op zoek naar een stoere buitenactiviteit tijdens uw bijeenkomst? Scheur mee door het zand van de Arena in een M688, een amfibisch rupsvoertuig (met comfortabele stoelen). Of rij zelf in een mini tank.

Bunker 83

In escape room Bunker 83 maken jullie keuzes die het lot van de wereld bepalen. Kies voor de Ops Room, waar hard gewerkt wordt om systemen te onderhouden. Of voor de War Room, waar hersenen kraken en strategische posities worden ingenomen. Functioneer als een team en blijf de vijand voor. Ga de uitdaging aan in groepen tot 28 personen.

Bootcamp

‘Ejo Captain Jack. Bring me back to the railroad track!’ Laat het team drillen door een echte instructeur op onze stormbaan en voer samen met uw team missies uit op ons buitenterrein. Sluit de dag af met een overheerlijke BBQ of een borrel. Een bezoek aan het museum mag natuurlijk niet ontbreken.

En nog veel meer...

Je kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het wel organiseren op ons terrein: boogschieten, een workshop Haka, een segway tour, pubquiz, blokarten tot schapen drijven.

Vraag een offerte aan

We denken graag met je mee over jouw evenement in het Nationaal Militair Museum!

Neem contact op via 088-2583446 of ons contactformulier