Maak uw zakelijke bijeenkomst compleet met een leuke activiteit in of rondom het museum. Denk bijvoorbeeld aan een bootcamp tijdens een teambuilding of een fietstocht langs de shelters van de voormalige vliegbasis.

Fiets- en wandeltochten

Ervaar het weidse uitzicht vanaf de landingsbaan en geniet van de bijzondere natuur. Voel de dreiging van de koude oorlog als u langs de militaire gebouwen wandelt. Park Vliegbasis Soesterberg is een uniek gebied, een schatkamer vol verrassingen. Ontdek het terrein te voet of op de fiets, op eigen houtje of onder begeleiding van een gids.

Ritje in een legervoertuig

Op zoek naar een stoere buitenactiviteit tijdens uw bijeenkomst? Scheur mee door het zand van de arena in een M688, een amfibisch rupsvoertuig (met comfortabele stoelen). Je kunt ook zelf rijden in een mini tank!

Bunker 83

Bunker 83 is een nieuwe ervaring in het NMM, waarbij uw keuzes het lot van de wereld bepalen. Kies voor de Ops Room, waar hard gewerkt wordt om de systemen te onderhouden. Of voor de War Room, waar de hersenen kraken en strategische posities ingenomen moeten worden. Ongeacht uw keuze, u moet als één team functioneren en de vijand voor blijven! Ga de uitdaging aan in groepen tot 28 personen.

Bootcamp

‘Ejo Captain Jack. Bring me back to the railroad track!’ Laat het team drillen door een echte instructeur op onze stormbaan en voer samen met uw team missies uit op ons buitenterrein. Sluit de dag af met een overheerlijke BBQ of een borrel! Een bezoek aan het museum mag natuurlijk niet ontbreken.

En nog veel meer...

U kunt het zo gek niet bedenken en wij kunnen het voor u organiseren op ons terrein: boogschieten, workshop Haka, segway tour, pubquiz, blokarten tot schapen drijven.

Vraag een offerte aan!

Wij denken graag met u mee over uw event in het NMM! Bekijk onze brochure en neem voor vragen of een offerte contact op via 088-2583446 of ons contactformulier