Wil je jouw collega’s, hun gezin of relaties een onvergetelijk dag bezorgen? Organiseer dan een bedrijfsfeest in het NMM! Combineer het feest met een diner op maat. Van luxe BBQ tot dinerbuffet of een uitgeserveerd diner, ons enthousiaste team staat voor een hoge kwaliteit en gastvrijheid.

Bedrijfsfeest

Zin in een feestje? Organiseer dan een knallend bedrijfsfeest in ons museum of buiten onder de luifel. Compleet met band of DJ, catering, AV, hostesses en entertainment. In een spectaculaire setting tussen de vliegtuigen. Wij zorgen dat jouw collega’s en/of relaties ontspannen kunnen genieten van een feestje op een unieke locatie.

Download brochure

Diner

Vul het bedrijfsfeest aan met een overheerlijk diner in ons museum. Aan mooi gedekte tafels geniet je samen met je gasten tussen de vliegtuigen en de tanks van een heerlijk 3-gangen seizoensmenu. Je kunt ook kiezen voor een walking dinner of een dinerbuffet. Meer zin een luxe BBQ, een biologisch dinerbuffet of een ‘Blauwe hap’? Samen met onze chef stellen we graag een menu samen dat past bij jouw evenement.

Vraag een offerte aan!

Wij denken graag met je mee over jouw evenement in het NMM! Bekijk onze brochure en neem voor vragen of een offerte contact op via 085-0036022 of ons contactformulier