Op jouw congres of beurs verwacht je waarschijnlijk veel gasten. Niet alleen de inhoud van het congres of de beurs is van belang voor een hoge opkomst, ook een unieke locatie. Met het NMM als locatie, is de kans groot dat de bezoekers jouw congres of beurs niet snel zullen vergeten.

Kies locatie

Je hebt in ons museum keuze uit diverse plenaire ruimtes zoals het Auditorium of het F-16 Theater. Op de begane grond hebben we onder de Dogfight een imposante beursvloer van 1.500m2 beschikbaar die ook geschikt is voor een congres. Dit is uit te breiden met een buitentent, aangrenzend aan de Dogfight. Combineer het evenement met de verschillende breakout-ruimtes in het museum, zoals een workshop bij de Dornier 24K of een sessie in de Klas van ‘45. Sluit het event af met een borrel of een diner voor een onvergetelijke dag.

Download plattegrond

Interesse?

Je kunt je eigen standbouw meenemen, maar wij kunnen dit desgewenst voor je uit handen nemen. Leveranciers kunnen laden en lossen voor de deur. Jouw gasten kunnen bij ons gratis parkeren. Ontdek de mogelijkheden:

Download brochure

Vraag een offerte aan!

Wij denken graag met je mee over jouw evenement in het NMM! Bekijk onze brochure en neem voor vragen of een offerte contact op via 085-0036022 of ons contactformulier