Bij het organiseren van een festival denk je vast niet snel aan een museum als locatie. Het Nationaal Militair Museum beschikt op de voormalige vliegbasis echter over een zeer groot buitenterrein voor de organisatie van jouw festival!

Festivals

Denk bijvoorbeeld aan een foodfestival, theaterfestival, cultureel festival of een bijzonder festijn met een eigen thema. Zo maakten we bijvoorbeeld een festival met klassieke auto’s, Militair Culinair met topkoks Rudolph van Veen en Ramon Beuk, Nacht van de Militaire Muziek en diverse foodtruckfestivals tot een groot succes.

Download plattegrond

(Food)trucks

Wij maken graag jouw festival compleet met originele (food)trucks op het festivalterrein. Denk bijvoorbeeld aan oude militaire bussen vanwaar wij de lekkerste broodjes serveren, een DJ in een gevleugelde truck of een heerlijke kop koffie vanuit een Piaggio.

Download brochure

Miniconcert

Ook een outdoor miniconcert behoort tot de mogelijkheden in de aanwezige Arena, die plaats biedt aan 3.000 personen! We kunnen het event helemaal naar wens inrichten met tenten, amusement, aankleding en activiteiten voor alle gasten.

Vraag een offerte aan!

Wij denken graag met je mee over jouw evenement in het NMM! Bekijk onze brochure en neem voor vragen of een offerte contact op via 085-0036022 of ons contactformulier