Versterk het teamgevoel in het NMM! Leer jezelf én elkaar beter kennen in ons museum en stimuleer de onderlinge samenwerking. Bij ons werk je op een verrassende manier aan zowel de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers als de ontwikkeling van je organisatie.

Forward march!

Haal in een actieve teambuildingsdag het beste in het team naar boven met competitie en inzet. Strijd in groepen tegen elkaar met opdrachten binnen en buiten het museum. Ga op missie en ontdek elkaars sterke punten en creativiteit. Bijvoorbeeld tijdens een bootcamp op ons buitenterrein. Welk team werkt het best samen en is als eerste door de stormbaan?

Bekijk de video

Bunker 83

Bunker 83 is een nieuwe ervaring in het NMM, waarbij jouw keuzes het lot van de wereld bepalen. Kies voor de Ops Room, waar hard gewerkt wordt om de systemen te onderhouden. Of voor de War Room, waar de hersenen kraken en strategische posities ingenomen moeten worden. Ongeacht de keuze, je moet als één team functioneren en de vijand voor blijven! Ga de uitdaging aan in groepen tot 28 personen.

Combineer!

Combineer de teambuilding met een lunch, borrel of een diner. Je kunt ook kiezen uit één van de vele activiteiten die het NMM te bieden heeft. Wat dacht je van een ritje in een militair voertuig in onze Arena? Of een breakout sessie buiten in de Fokker F-27? Liever even de benen strekken? Dan kun je een kleine fietstocht maken door Park Vliegbasis Soesterberg. Bekijk de mogelijkheden:

Download brochure

Vraag een offerte aan!

Wij denken graag met je mee over jouw evenement in het NMM! Bekijk onze brochure en neem voor vragen of een offerte contact op via 085-0036022 of ons contactformulier