Versterk het teamgevoel van jouw team in het Nationaal Militair Museum. Leer jezelf én elkaar beter kennen en stimuleer de onderlinge samenwerking. Werk aan zowel de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers als de ontwikkeling van je organisatie.

Forward march

Haal in een actieve teambuildingsdag het beste in het team naar boven met competitie en inzet. Strijd in groepen tegen elkaar met opdrachten binnen en buiten het museum. Ga op missie en ontdek elkaars sterke punten en creativiteit. Bijvoorbeeld tijdens een bootcamp op ons buitenterrein. Welk team werkt het beste samen en is als eerste door de stormbaan?

Bekijk de video

Bunker 83

In escape room Bunker 83 bepalen jouw keuzes het lot van de wereld. Kies voor de Ops Room, waar hard gewerkt wordt om systemen te onderhouden. Of voor de War Room, waar hersenen kraken en strategische posities worden ingenomen. Functioneer als één team en blijf de vijand voor! Ga de uitdaging aan in groepen tot 28 personen.

Combineer

Combineer de teambuilding met een lunch, borrel of een diner. Je kunt ook kiezen uit één van de vele activiteiten die het Nationaal Militair Museum te bieden heeft. Wat dacht je van een ritje in een militair voertuig in onze Arena? Of een breakout-sessie buiten in de Fokker F-27? Liever even de benen strekken? Dan kun je een kleine fietstocht maken door Park Vliegbasis Soesterberg.

Vraag een offerte aan

We denken graag met je mee over jouw evenement in het Nationaal Militair Museum!

Neem contact op via 085-0036022 of ons contactformulier