Lees voor

Een vergadering of een meeting wordt nog effectiever op een inspirerende locatie. Het NMM is de perfecte omgeving om een vergadering te organiseren.

Kies locatie

Van een kleine groep van 10 personen tot een grote ledenvergadering voor tientallen personen, voor elk gezelschap is er ruimte in ons museum. Voor vergaderingen met kleine groepen (10P) adviseren wij je graag één van onze Private Dining ruimtes of de Schatkamer (18P) voor een exclusief overleg. Voor een grote (leden)vergadering adviseren wij het F-16 Theater of het Auditorium.

Download plattegrond

Combineer!

Combineer de vergadering met een lunch of een diner. Je kunt ook kiezen uit één van de vele activiteiten die het NMM te bieden heeft. Wat dacht je van een ritje in een militair voertuig in onze Arena? Of een breakout sessie buiten in de Fokker F-27? Liever even de benen strekken? Dan kun je een kleine fietstocht maken door Park Vliegbasis Soesterberg. Ontdek de mogelijkheden:

Bekijk activiteiten

Vraag een offerte aan!

Wij denken graag met je mee over jouw evenement in het NMM! Bekijk onze brochure en neem voor vragen of een offerte contact op via 085-0036022 of ons contactformulier