Naast de locaties in het museum zijn er veel mogelijkheden voor grote evenementen op ons buitenterrein van in totaal 20.000m2. Wat dacht je van een eigen tentlocatie of een stormbaan op ons ruige survivalterrein?

Type events

Speciaal voor grote evenementen kan het verharde terrein ‘Tussen de vliegtuigen’ omgetoverd worden tot een stijlvol festivalterrein of bijvoorbeeld een evenement voor (klassieke) auto’s. Onder de grote luifel kun je op het museumterras een diner, borrel of een barbecue organiseren met aansluitend een feest. Ook beschikken we over een openlucht Arena voor demo’s, shows en (theater)voorstellingen. De Arena biedt plaats voor ruim 3.000 gasten!

Specificaties

  • Exclusieve buitenlocaties voor grote groepen tot 10.000 personen
  • Geschikt voor grote tenten
  • Museumgebouw en Park Vliegbasis Soesterberg zijn het decor van jouw evenement
  • Gratis parkeren voor alle gasten

Combineer

Combineer het buitenterrein met andere ruimtes in het museum voor breakout-sessies. Bijvoorbeeld een bezoek aan de Klas van ‘45, een workshop bij de Dornier 24K of een sessie in de oude Fokker F-27 Troopship. Of maak een ritje in een militair voertuig door de Arena.

Bekijk breakout ruimtes

Interesse?

De mogelijkheden op het buitenterrein zijn vrijwel eindeloos: van een zakelijke familiedag tot foodfestival, van een concert tot een groots bedrijfsfeest. Het terrein is ook te huur na openingstijd én in het weekend. We denken graag met je mee over een spetterend evenement, geheel in de sfeer van jouw thema.

Vraag een offerte aan

We denken graag met je mee over jouw evenement in het Nationaal Militair Museum!

Neem contact op via 085-0036022 of ons contactformulier