Naast de locaties ín het museum zijn er veel mogelijkheden voor grote evenementen op ons buitenterrein van in totaal 20.000m2. Wat dacht je van een eigen tentlocatie of een stormbaan op ons ruige survivalterrein?

Type events

Speciaal voor grote evenementen kan het verharde terrein ‘Tussen de vliegtuigen’ omgetoverd worden tot een stijlvol festivalterrein of bijvoorbeeld een evenement voor (klassieke) auto’s. Onder de grote luifel kun je op het museumterras een diner, borrel of een barbecue organiseren met aansluitend een feest. Ook beschikken wij over een openlucht Arena voor demo’s, shows en (theater)voorstellingen. De Arena biedt plaats voor ruim 3.000 gasten!

Download plattegrond

Specs

  • Exclusieve buitenlocaties voor grote groepen tot 10.000 personen
  • Geschikt voor grote tenten
  • Museumgebouw en Park Vliegbasis Soesterberg zijn het decor van jouw evenement
  • Gratis parkeren voor alle gasten
Download brochure

Combineer!

Combineer het Buitenterrein met andere ruimtes in het museum voor breakout sessies, zoals de Klas van ‘45, een workshop bij de Dornier 24K of een sessie in de oude Fokker F-27 Troopship. Een ritje in een militair voertuig door de Arena behoort ook tot de mogelijkheden.

Bekijk breakout ruimtes

Interesse?

De mogelijkheden op onze buitenterreinen zijn vrijwel eindeloos: van zakelijke familiedag tot foodfestival, van een concert tot een groots bedrijfsfeest. Het terrein is ook te huur na openingstijd en in het weekend. We denken graag met je mee om een spetterend evenement voor je neer te zetten, geheel in de sfeer van jouw thema.

Vraag een offerte aan!

Wij denken graag met je mee over jouw evenement in het NMM! Bekijk onze brochure en neem voor vragen of een offerte contact op via 085-0036022 of ons contactformulier