Teamuitje: 5 targets uitgelicht

Zit je ingekakt op kantoor en kan jouw team wat extra pit gebruiken? Wij hebben nieuwe targets voor je! Waan jezelf een dag in de militaire wereld: rij in een tank, ga op missie, knal over de stormbaan, ontsnap uit de escaperoom en leer je maten écht kennen.

1. Stormbaan

Welk team werkt het best samen en is als eerste door de stormbaan? Tijd om als een echte soldaat geoefend te worden. Het ziet er zo simpel uit, maar bij de laatste hindernis staat iedereen te hijgen. Geef elkaar een voetje en tijger door de hindernissen heen. Alles draait om teamwork. Deze vaste stormbaan staat buiten op ons ‘militaire oefenterrein’.

2. Ritje in een militair voertuig

Gehoorbescherming op, veiligheidsbril recht en riemen vast! Onder begeleiding ga je met je team in een militair rupsvoertuig scheuren in onze Arena! Voel de kracht van het voertuig, de knetterende PK’s en drift door het zand. Armen in de lucht, maar mondje dicht! Anders proef je het zand nog steeds tijdens de lunch…

3. Escaperoom Bunker 83

Bunker 83 is de ultieme battlegame! Jouw keuzes bepalen het lot van de wereld. Onder grote druk word je met je collega’s uitgedaagd om systemen te onderhouden en strategische posities in te nemen. Samenwerking en communicatie zijn essentieel. Niet alleen binnen je eigen team, maar ook met de vijand! Voel je de dreiging al?

4. Minitanks

Hijs jezelf in een uniform en neem plaats in onze unieke minitanks! Start de motor en neem het in een 1-op-1 gevecht op tegen een collega. Wie is er als snelst over het speciaal aangelegde parcours? Zet je vizier op scherp en trotseer zandheuvels, obstakels en houten bruggen.

5. Ga op missie

Kies een missie ga na een korte briefing en een koffer vol militaire benodigdheden op rally in onze legervoertuigen. Je rijdt en navigeert zelf. Manoeuvreer het voertuig met je team door kleine dorpjes en over slingerende landweggetjes. Wie maakt onderweg de minste fouten en voert het best de opdrachten uit? Na de missie kun je je team gaan afvinken: geschikt of ongeschikt?

Sluit het teamuitje in stijl af met een barbeque, borrel of een diner op één van de vele locaties op he terrein van het NMM!