Lees voor

In maart 2019 organiseerde Canon Nederland samen met haar dochterondernemingen het evenement #inbeeld | optimalisatie van uw digitale informatieprocessen in het Nationaal Militair Museum. Een middag die in het teken stond van kennismaken, inspireren en kennisdeling op het gebied van informatie- en communicatiemanagement.

Het programma had een goede verhouding tussen inspiratie en kennisinhoudelijke sessies op verschillende locaties in het NMM. Er was een netwerkplein opgebouwd om met vakgenoten kennis te maken en inzichten met elkaar te delen. De bezoekers hadden voorafgaand aan het event de mogelijkheid om het museum op eigen gelegenheid te bezoeken.

Robert Kerstens, Canon Nederland:
“De combinatie van een goede opkomst, de fantastische omgeving van het Nationaal Militair Museum, inspirerende presentaties én de ontspannen sfeer hebben #inbeeld tot een succes gemaakt. De netwerkborrel in het F-16 Theater, een open ruimte met imposante voertuigen op de vloer en vliegtuigen boven het hoofd, was een perfecte afsluiting en unieke ervaring voor onze gasten.”