Ook zij gingen u voor

Kies voor een bijeenkomst in het NMM en wij zorgen dat je geïnspireerd het museum weer verlaat en dat alle gasten een blijvende herinnering overhouden aan het event. Van ING Bank tot Kawasaki, van Defensie tot mkb-bedrijf, ook voor jouw event is altijd plek in het NMM. Zij gingen je voor:

Ziggo - Teamdag

"Onze teamdag is mede door de locatie en de zeer persoonlijke aandacht een enorm succes geweest. Alles was tot in de puntjes geregeld. Nog belangrijker, alles wat we wilden was bespreekbaar en werd mogelijk gemaakt. De aankomst was voor de meeste mensen een adembenemende gebeurtenis. De weidsheid van de omgeving met daarin het prachtige gebouw van het museum zijn een overweldigende entree. Ons team heeft het nu nog steeds over deze ervaring."

Arita Stolk - Ziggo

Eco Steam and Heating

"Tijdens ons event hebben we gebruik gemaakt van het F-16 Theater en het Auditorium. We hebben het evenement naar een hoger niveau getild door gasten de mogelijkheid te bieden om mee te rijden met een legertank en het volgen van een rondleiding. De combinatie met de locatie, de gastvrijheid en de professionaliteit heeft er voor gezorgd dat wij terugkijken op een geslaagd evenement."

Maaike Reumer, ECO Steam and Heating

Transfer Solutions - Klantevent

"Voor ons jaarlijkse klantenevent waren we op zoek naar een locatie waar een inhoudelijk programma en de ‘fun factor’ samen konden komen. De gastvrijheid en behulpzaamheid van zowel sales als banquet & event manager waren geweldig. Daardoor hebben wij het verschil kunnen maken voor onze gasten. Ter plaatse hebben we complimenten gekregen over de bijzondere locatie en organisatie. Het was een zeer fijne samenwerking!"

Mariëtte van Pinxteren, Transfer Solutions

Vraag een offerte aan!

Heeft u interesse om een evenement in het NMM te organiseren? Wij denken graag met u mee! Bekijk onze brochure en neem voor vragen of een offerte contact op via 085-0036022 of ons contactformulier